NYBSC.HU

ÖTÖDIK!

Megnyertül a sorozatban az ötödik bajnoki mérkőzést is!NYBSC-TVP – Tiszavasvári SE 30-28Hajrá NYBSC-TVP!HAJRÁ NYÍRBÁTOR!

MEGVAN A NEGYEDIK!

Sorozatban negyedik győzelmünket szereztük a bajnokságban!NYBSC-TVP- Fehérgyarmat VSE 30:23 (19:8)Hajrá Nyírbátor!

FÖLÉNYES GYŐZELEM!

Tegnap este újabb idegenbeli győzelem!!Bőcs KSC- NYBSC TVP 22:44 (12:22)Élvezetes játék, fölényes győzelem!Hajrá Nyírbátor!!

IDEGENBELI GYŐZELEM!

Újra bajnoki mérkőzést játszottunk!Kazincbarcika KSE – NYBSC-TVP 26:37 (17:18)Nagyszerű mérkőzésen nagyon értékes győzelmet arattunk idegenben!Hajrá Nyírbátor!!

FELKÉSZÜLÉS 20/21

Tisztelt Szúrkolóink!Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy csapatunk megkezdte felkészülését a 2020-2021- es bajnoki szezonra!Hajrá NYBSC TVP

Tisztelt Sportolók, Tisztelt Szülők!

A Nyírbátori Sport és Utánpótlás-nevelő Nonprofit Kft. sportolói, edzői, valamint a szülők és hozzátartozók egészségének védelme érdekében a COVID-19 koronavírus

COVID-19 info

Az MKSZ és a megyei kézilabda-szövetségek által szervezett és felügyelt kézilabda-bajnokságok és a Magyar Kupa kapcsán a Magyar Kézilabda Szövetség

IFJUSÁGI GYŐZELEM!

Sikeres hétvégét zártak a csapataink többek között az ifjúsági csapatunk a hétvégi mérkőzésen a sikeres győzelmet követően a Tabella élére

NB2 GYŐZELEM!

A hétvégi forduló alkalmával sikeresen itthon tartottuk a 2 pontot Füzesabonnyal szemben! NYBSC-TVP-Füzesabonyi SC 33-23Hajrá NYBSC-TVP !HAJRÁ NYÍRBÁTOR!

TAVASZI IDŐPONTOK!

Sziasztok!Az időpontok fülön megtalálhatjátok a tavaszi mérkőzéseink időpontjait!Gyertek el minél többen és szurkoljunk együtt az NYBSC-TVP csapatainak!Hajrá Nyírbátor!Hajrá NYBSC!

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS!

Fehérgyarmati VSE – NYBSC-TVP Férfi felkészülési mérkőzés Fehérgyarmaton! Helyszin: Fehérgyarmat Besenyei út.4. Hajrá NYBSC!