NYBSC.HU

GYŐZTÜNK!

Sorozatban a NYOLCADIK mérkőzésünkön is győztesen hagytuk el a pályát!!Ez egyben azt jelenti,hogy az igen erős mezőnyben csapatunk a 4.helyen

MEGNYERTÜK A MEGYEI BAJNOKSÁGOT!

Ez egy igazán sikeres hétvége volt!!A mai napon a NYBSC TVP ll megnyerte a Szabolcs-Szatmár megyei bajnokságot! Szép volt fiúk!

AZ EREDMÉNYJELZŐ MA SEM “HAZUDOTT”!

Sorozatban HETEDIK győztes mérkőzésen vagyunk túl!!Berettyó MSE- Nyírbátor SC TVP27:34 (13:19) Most jön a nyolcadik!!!!Igazán szerethető csapatunk van!! Hajrá Nyírbátor!!

KELLEMES MEGLEPETÉS!

A mai edzésen meglátogatta csapatunkat a Franciaországban élő és edzősködő Cristian Becicheri, aki ajándék mezekkel lepett meg bennünket! Köszönjük Cristian!

GYŐZELEM A MEGYEI RANGADÓN!

NYBSC TVP-Fehérgyarmat VSE37:29 (13:25) Sorrendben hatodik győztes mérkőzésen vagyunk túl!!!! Hajrá Nyírbátor!!

HAJDÚBÖSZÖRMÉNY TE- NYBSC TVP

Az eredményjelző ma sem hazudott!!Hajdúböszörmény TE- NYBSC TVP29:32 (10:18) Sorozatban ÖTÖDIK mérkőzésüket is megnyertük!!!!!Fantasztikus csapatunk van!!!!Hajrá Nyírbátor!!!

MEGYEI BAJNOKSÁG IDŐPONTVÁLTOZÁS!

A 13. fordulóra kiírtNYBSC-TVP 2 – Kállósemjéni SZSESzabolcs-Szatmár-Bereg megyei férfi mérkőzés kezdési időpontja megváltozott.Új dátum: 2019.05.12.Időpont: 11:00Létesítmény: Nyírbátor, Oktatási Centrum

FOLYTATÓDIK A TAVASZI REMEK SOROZAT!

Csapatunk egymást követő 4.mérkőzését is sikerrel teljesítette!!Szép volt fiúk!!Hajrá Nyírbátor!! Nyírbátor SC-TVP-NádudvarASK33:26 (16:9)